walentynki

Menu na Walentynki 2020

Przystawka

 1) Carpaccio z pieczonego buraka z białym serem i orzechami 19 zł

 2) Krewetki w sosie winno- maślanym i chrupiącą bagietką 3 szt 19 zł

Zupa

1) Toskański krem z pomidorów z łezką aksamitnej śmietany 12 zł

 2) Aromatyczny krem z selera i pietruszki z dodatkiem gruszki , prażonych nerkowców udekorowany odrobiną oliwy 12 zł

Danie główne

1) Pierś z kaczki sous-vide z musem wiśniowym, aromatycznym zielonym pieprzem na dyniowym puree 31 zł

2) Pstrąg łososiowy z opiekanymi ziemniakami, kalafior romanesco, polany cytrusowym sosem 31 zł

 Deser

1) Fondant czekoladowy z sosem angielskim 15 zł

2) Panna Cotta z sosem malinowym 15 zł.

  

Cała kolacja w cenie 70,00 zł/ os

(w pakiecie taniej.)