MENU SYLWESTROWE
ZUPA
Krem z bakłażana i pieczarek z makaronem naleśnikowym
śmietana, prażona cebulka
DANIE GŁÓWNE
Polędwiczka wieprzowa (sous vide) w sosie tymiankowym
podana z pure ziemniaczanym
oraz gotowanymi warzywami
BUFET CIEPŁY
Pierś z kurczaka z brokułem, zapiekana serem pleśniowym
Karkówka pieczona z cebulką, papryką i pieczarką marynowaną - kluski śląskie - surówka z białej kapusty
- buraczki
- pieczone ziemniaki w ziołach
BUFET ZIMNY
Mini babeczki faszerowane pasta z tuńczyka
Cukinia z camembertem i żurawiną
Torcik z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym i serkiem
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Mix pieczonych mięs ( rolada z boczku, pieczeń z kaczki, schab ze śliwką )
KOLACJA
Barszcz czerwony z pasztecikiem
SŁODKI BUFET
Ciasto
Mini Tiramisu
W CENIE
Kawa, herbata
Woda i soki w dzbankach
Lampka Prosecco o północy
START IMPREZY godz 20:00
Koszt 300 zł /osoby
Alkohol we własnym zakresie lub możliwość zakupu na miejscu.