MENU SYLWESTROWE

 sylwester zegar

ZUPA

Krem z bakłażana i pieczarek z makaronem naleśnikowym
śmietana, prażona cebulka

 

DANIE GŁÓWNE

Polędwiczka wieprzowa (sous vide) w sosie tymiankowym
podana z pure ziemniaczanym
oraz gotowanymi warzywami

 

BUFET CIEPŁY

Pierś z kurczaka z brokułem, zapiekana serem pleśniowym
Karkówka pieczona z cebulką, papryką i pieczarką marynowaną - kluski śląskie - surówka z białej kapusty
- buraczki
- pieczone ziemniaki w ziołach

 

BUFET ZIMNY
 
Mini babeczki faszerowane pasta z tuńczyka
Cukinia z camembertem i żurawiną
Torcik z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym i serkiem
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Mix pieczonych mięs ( rolada z boczku, pieczeń z kaczki, schab ze śliwką )

 KOLACJA

Barszcz czerwony z pasztecikiem

 SŁODKI BUFET

Ciasto
Mini Tiramisu

 W CENIE

Kawa, herbata
Woda i soki w dzbankach
Lampka Prosecco o północy

 START IMPREZY  godz 20:00

Koszt 300 zł /osoby

Alkohol we własnym zakresie lub możliwość zakupu na miejscu.