Menu Weselne 220,00 Pln/ os
Przywitanie gości kieliszkiem wina musującego
Zupa (do wyboru)
- Aromatyczny rosół z makaronem
- Krem z białych warzyw
Danie główne
- Zrazy wieprzowe w sosie własnym 100g
- Roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i mozzarellą 100g
- Cygaro wieprzowe faszerowane warzywami 100g
- Łosoś w sosie cytrynowym 100g
- Potrawka z kurczaka w białym sosie.100g
Dodatki
- Ziemniaki z koperkiem
- Ziemniaki zapiekane
- Zestaw surówek
- Kapusta czerwona na ciepło
Deser (do wyboru)
- Lody z owocami i bitą śmietaną
- Szarlotka z gałką lodów waniliowych
- Panna Cotta
Zimne zakąski ( do wyboru 6 pozycji po 70% lub 8 pozycji po 50 %)
- Mix mięs pieczonych 3 rodzaje
- Śledzik na 3 sposoby
- Tatar z łososia
- Roladki z tortilli ze szpinakiem i fetą
- Roladki z łososia wędzonego z farszem
- Rolada drobiowa z brzoskwinią i konfiturą wiśniową
- Jajka w szynce
- Sałatka z pieczonym burakiem i kozim serem
- Sałatka z kurczakiem, ryżem i warzywami
- Bruschetta z pomidorami
- Deska wędlin
- Galaretka rybna
- Pasztet domowy z żurawiną
- Jajko faszerowane pieczarkami
- Sałatka Śledziowa
- Sałatka brokułowa
- Pasta rybna z suszonymi pomidorami na chrupiącej grzance.
Kolacja
- Pieczone udka faszerowane pieczarkami i serem.
Gorące danie podane w kociołku (do wyboru) (godz 1:00-4:00)
- Barszcz czerwony z pasztecikiem lub Żurek
Bufet z kawą i herbatą do dyspozycji w trakcie trwania uroczystości.
Woda z cytryną i miętą oraz soki w dzbankach.
Menu weselne 250,00 Pln/os
Przywitanie gości kieliszkiem Prossecco
Przystawka ( do wyboru)
- Tatar z łososia
- Pasztet z orzechami w cieście francuskim z musem malinowym.
Zupa ( do wyboru)
- Aromatyczny rosół z makaronem
- Krem z brokułów z prażonymi migdałami
- Włoski krem z pomidorów z selerem i limonką
Danie Główne
- Pstrąg na pierzynce szpinakowej
- Zrazy w sosie własnym
- Polędwiczki w sosie borowikowym
- Kaczka z wiśniowym sosem
- Roladki drobiowe nadziewane suszonymi pomidorami i mozarellą.
- Kotlet De Volaille
Dodatki
- Ziemniaki z koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Kasza gryczana
- Bukiet surówek
- Warzywa gotowane na parze
Deser ( do wyboru)
- Tiramisu
- Włoski sernik waniliowy
- Creme Brulee
Zimny bufet ( 8 pozycji do wyboru po 65%)
- Mix mięs pieczonych 3 rodzaje
- Śledzik na 3 sposoby
- Tatar z łososia
- Roladki z tortilli ze szpinakiem i fetą
- Roladki z łososia wędzonego z farszem
- Rolada drobiowa z brzoskwinią i konfiturą wiśniową
- Jajka w szynce
- Sałatka z pieczonym burakiem i kozim serem
- Sałatka z kurczakiem, ryżem i warzywami
- Bruschetta z pomidorami
- Deska wędlin
- Galaretka rybna
- Pasztet domowy z żurawiną
- Jajko faszerowane pieczarkami
- Sałatka Śledziowa
- Sałatka brokułowa
Kolacja
- Kaczka pieczona z jabłkami, kluseczki śląskie.
Gorące danie podane w kociołku (do wyboru) (godz 1:00-4:00)
- Barszcz czerwony z pasztecikiem lub Strogonoff
Bufet z kawą i herbatą do dyspozycji w trakcie trwania uroczystości.
Woda z cytryną i miętą oraz soki w dzbankach.
W cenie również:
Podstawowe ustrojenie stołów w wybranym kolorze, świeczniki, serwetki.
Pokój dla Pary Młodej w Prezencie.
Zniżka w wysokości 10% na pokoje dla gości weselnych w dniu wesela.
Opcje dodatkowe:
Dekoracje kwiatowe 300 zł
Słodki bufet, ewentualnie tort 15 -30 Pln/os
Fontanna czekoladowa 10 Pln/os
Stół wiejski 15 Pln/ os
Ciasto domowe 10 Pln/ os
Dla pierwszego pakietu napoje gazowane w kwocie 10 Pln/os
Alkohole
Roll bar z piwem 400 Pln/ keg
Drink Bar ( cena do uzgodnienia)
Wino białe/czerwone but 0,75 l 45 zł
Wino karafka 1 l 30 zł
Wódka Finlandia 0,5 l 35 zł
Wódka Wyborowa 0,5 l 28 zł.
Opłata ZAiKS kontakt Pan Jan Woźniak tel. 604 446 963 koszt ok. 150,00 zł.
Serwis do ciast 100,00 zł. Korkowe do 50 os 150,00 zł, powyżej 200,00 zł.
W przypadku gdy liczba gości jest mniejsza niż 50 osób cena wzrasta o 10%.
Koszt poprawin to 30,00 zł/os, dodatkowy gorący posiłek na poprawiny 45 zł/os.
Czas poprawin 5 godzin.
Poprawiny przy zamkniętej sali a liczbie osób mniejszej niż 50 dodatkowa opłata za rezerwacje sali
w sezonie 800,00 zł poza sezonem 600,00 zł.
Poprawiny najwcześniej od godz.13:00 do godz. 20:00. Każda kolejna godzina płatna 300,00 zł.